Tips og tricks til Danmarks største shopping-by

Det er ikke nogen hemmelighed, at København har et enormt udvalg af shopping-muligheder. Hvis du derfor er til shopping, bør du give dig selv den oplevelse at shoppe i København. Her finder du nemlig en masse spændende butikker, som du kan gå på opdagelse i.

Det kan dog for nogle danskere være en anelse overvældende at komme til København. Især hvis de ikke er vant til storbylivet. Hvis du kan nikke genkendende til dette, kan du med fordel læse videre i de følgende to afsnit af denne artikel. Her kan du nemlig få et par tips og tricks til din næste shopping-tur i København.

Sådan kommer du rundt i København

Det kan føles meget kaotisk at køre rundt i København, hvis du ikke er vant til det. At finde en parkeringsplads er ofte endnu mere kaotisk. Det kan derfor anbefales, at du begiver dig rundt i København til fods eller ved hjælp af offentlig transport. Gem derfor gerne de tungeste indkøb til sidst. Den offentlige transport er generelt god i København, og består hovedsageligt af busser, metro og S-tog. Du får lettest overblikket over den offentlige transport ved hjælp af Rejseplanens app.

Disse steder bør du ikke gå glip af

Der er visse steder i København, som du ikke må gå glip af, hvis du sætter pris på en god shopping-tur. Dette gælder først og fremmest Strøget. Strøget myldrer stort set altid med liv, og her finder du også butikker indenfor mange forskellige produktkategorier. Hvis vejret er meget dårligt, kan det dog bedre betale sig at smutte indenfor i ét af Københavns centre. Det kunne eksempelvis være Fields eller Fisketorvet. Fisketorvet har den fordel, at det ligger forholdsvist centralt i forhold til mange andre ting i København. Når sulten melder sig, findes der også en masse muligheder for mad på Fisketorvet, i Fields samt på Strøget.