Sådan afholder du stor fest på budget

Det kan være, at du skal til at holde en stor fest for mange mennesker, og det betyder også, at du kommer til at have en del udgifter forbundet med den fest. I dag, hvor priserne på alting også er steget, ønsker du måske at finde ud af, om der ikke er en måde, hvorpå du kan spare lidt på din fest, og det er du nu i gang med at undersøge. Vi kommer med et par gode råd i denne artikel.

Køb billige dåseøl i grænsebutikken

Hvis du skal købe meget alkohol, så kan det ofte betale sig at køre ud og købe øl i grænsebutikken. Billige øl i grænsebutikken er der mange af, og du kan finde meget forskelligt alkohol. Det kan godt være dyrt at købe meget alkohol i Danmark, så det kan være en god løsning at gøre ned til grænsen, fordi du herved kan spare penge. Du ved, at der vil blive drukket meget alkohol, og du ønsker jo heller ikke, at der skal spares på noget, så det kræver, at du sørger for, at der er nok alkohol, men du kan gøre det billigere på denne måde.

Hold det i haven

Du har måske tænkt på at leje et lokale, hvilket også kan være fedt, men det koster også mange penge og derudover er der mange krav til rengøring osv. hvilket måske kan være lidt hårdt efter en fest. Hvis du ønsker at spare penge, så er det helt sikkert at billigere at holde det hjemme, så du kunne f.eks. holde det ude i din have. Det handler selvfølgelig også, om du har mulighed for det, fordi hvis du bor i en lejlighed, kan det være svært at få plads til alle, og i en gårdhave er det ikke helt det samme, fordi du også kan forstyrre de andre.