Skal du være klædt godt på i efteråret? Tre eksempler på smarte styles til efterårssæsonen

Vi er officielt rykket ind i efteråret og med den nye sæson kommer nye farver og styles til garderoben. Naturen skifter farver, og det samme gør det tøj som mange af os trækker i når efteråret kommer. Går du og søger inspiration efter tøj og outfits til sæsonen, så kan det være at du bør læse med videre her. For her kommer der nemlig tre eksempler på smarte styles til efterårssæsonen. Enkelt, neutralt og smukt er nogle af de nøgleord som mange vil beskrive efterårets mode med, og samtidigt er det en sæson der lægger op til spændende kombinationer af materialer.

Bring de neutrale farver frem

Rigtig mange brands designer tøj i de fineste neutrale farver til efterårssæsonen. Disse styles kan være i form af både skjorter, trøjer, kjoler og alt andet. Grønlige, brunlige og rødbrune farver træder især frem i gadebilledet og garderoberne i sæsonen. Du kan se mere på https://copenhagenmuse.dk, som er et eksempel på hvordan de neutrale farver kan bruges smukt i efterårsmoden.

Husk på det basale

I efteråret er det lige netop at de neutrale farver kommer til sin fulde ret. Det er ikke bare på grund af det fine farvespil, der opstår i efterårssæsonens landskabet, men også de materialer der varmer godt, som flere efterårsstyles gør brug af. Der findes rigtig meget tøj til efteråret der bruger uld og lignende materialer, der både giver et smart stilistisk udtryk men også gavner, når temperaturerne falder.

Flere lag for varme og et fedt udtryk

I efteråret har mange af os tendens til at tage flere lag af tøj og beklædning på. Derfor kan du nemt skabe et fedt outfit ud af en lun trøje, en sweater og en smart frakke. Tænk derfor over hvordan du bedst kan udnytte materialernes evner og potentialer.