Brug en hyggelig weekend i Nordjylland

Kunne du godt bruge en weekend, hvor du får slappet fuldstændig af? Det kan være tiltrængt, især hvis jobbet måske presser lidt, eller du bare trænger til at komme væk fra hverdagens stress og jag. Her har Nordjylland virkelig noget at byde på. Det behøver ikke nødvendigvis handle om, at du tager en hel weekend i sommerhus – det kan sagtens bare være en overnatning eller to på hotel.

Skagen er en af de byer, mange godt kan lide at tage til, og med god grund. Her får du lidt af det bedste fra alle verdener – er du glad for naturen kan du gå ture langs vandet ved stranden, en tur igennem alverdens rå natur ud til den tilsandede kirke, eller du kan bruge en halv dag i klitterne på vej ud til Grenen. Du kan finde meget mere inspiration her: Overnatning Nordjylland.

Mindre byer eller noget med gang i?

Nordjylland er et bredt begreb, og mens du i Aalborg og til dels også Skagen vil finde byliv og gader med mulighed for shopping, kan du også vælge at tage til et sted, der er mere roligt. Udenfor Løkken og Hjørring finder du for eksempel hyggelige områder, hvor der er mindre turistet, men hvor du kan opleve kunsthåndværk og meget andet. Det handler om, at du finder ud af, hvad du egentlig godt kunne tænke dig.

Hvis du har bil til rådighed, er det ikke noget problem at komme frem – motorvejen går trods alt gennem Nordjylland. Du kan også vælge at tage toget. Det er afslappende at sætte sig i et tog og vide, at du først skal koncentrere dig, når du skal af igen – her er ingen overhalinger eller fartgrænser. Hvis du til daglig bor på Sjælland, kan du alternativt overveje at tage bilen med på færgen til Aarhus og køre derfra, så turen i bil bliver kortere.