Hyggelige overnatninger i Danmark

Mangler du idéer til, hvordan du skal tilbringe sommeren i Danmark? Eller er du i gang med at arrangere en lille weekendtur sammen med din partner? Så læs blot med her, hvor vi har fundet et par idéer til hyggelige overnatninger rundtom i landet.

Tag på badehotel

Hvis du nyder at bruge tid ved havet og trænger til at komme væk og bare slappe af i hyggelige rammer, kan du med fordel finde en overnatning på et badehotel. Her kan man slappe af i fine og ofte historiske rammer og tilbringe en romantisk weekend sammen med sin elskede. Dagene kan fyldes med gåture på stranden, og man kan hoppe i vandet, når man lyster det. Ønsker man mulighed for at besøge et par spændende seværdigheder til weekenden, kan man evt. finde et badehotel på Fanø, som rummer masser af spændende kultur og oplevelser. Derudover kan man forkæle sig selv med den lækre lokale mad.

Overnatning på et slot

Har du lyst til en eventyrlig oplevelse i historiske bygninger, kan du prøve at overnatte på et slot. Der er mange fine slotte rundtom i Danmark, og nogle af dem er faktisk lavet om til hoteller, hvor man kan få et adeligt ophold sammen med sin partner. Her kan du føle dig forkælet i luksuriøse rammer og lade dig inspirere af den fantastiske historie, de gamle slotte besidder. Man kan gå en tur i de smukke slotshaver og afslutte dagen med en lækker middag tilberedt af slottets køkken.

Hyggeligt kroophold

Den helt idylliske idé er at finde et kroophold. Der er stadig mange åbne og velfungerende kroer i Danmark, og det kan være enormt hyggeligt at tage på et weekendophold på en af dem. Her kommer man tæt på de lokale og bor ofte på et hyggeligt værelse. Derudover kan man på en kro nyde lækker gammeldansk mad.