Sådan kan du promovere din virksomhed

Har du startet en virksomhed og fået styr på dine produkter, medarbejdere og det tekniske, men ikke fundet ud af hvordan du skal promovere din virksomhed ud til kunderne? Flere og flere virksomheder benytter sociale medier, så det kunne være en oplagt mulighed, dog kan der også promoveres på andre måder. Her kommer der tips til hvordan du kan promovere din virksomhed effektivt.

Online marketing

Et godt sted at starte er med en hjemmeside, du enten selv kan lave eller få hjælp ved brug af webdesign. Din hjemmeside er også en oplagt mulighed for at brande med et genkendeligt logo og farver, der skal forbindes med din virksomhed. En anden god måde at promovere din virksomhed er google, nærmere at bruge linkbuilding og en google my business konto, hvor du får adgang til SEO, der forbedre din placering i en google søgning. Det vil også være nemmere for dine kunder at lave anmeldelser, der vil dukke op, når andre søger på din virksomhed. Sociale medier er også en måde at promovere på, da flere og flere bruger platforme som Facebook, Instagram m.m. Dog er det en god idé at overveje hvilken målgruppe din virksomhed har, er din målgruppe de unge, er Instagram og tik tok måske mere oplagt at promovere på, end for eksempel Facebook.

Udskille sig fra mængden

Når du skal promovere din virksomhed, handler det om at skille sig ud fra mængden, derfor kan det være en god idé at bruge tid på undersøge hvilke markedsføringsstrategier dine konkurrenter bruger og hvordan du kan skille dig ud fra dem. Du skal overveje hvor meget tid og ressourcer du vil bruge på markedsføring for din virksomhed. Du kan med fordel ansætte en SoMe medarbejder, der kan arbejde med promovering på fuldtid, så du kan have fokus på at drive din virksomhed.