Masser af aktiviteter i Frederikssund for hele familien

Når man besøger Frederikssund, er der naturligvis en række unmissable oplevelser. En af de mest populære aktiviteter her er sejlturen på fjorden. Oplev den smukke danske natur fra vandet og tag et afbræk fra hverdagen. Hvis du er til shopping, kan du finde alt hvad hjertet begærer i Frederikssund Centret. I centrum af byen ligger desuden J.F. Willumsens Museum, som viser kunst fra hele verden . Oplev også Frederikssunds hyggelige havnekaj, hvor du kan nyde en is fra Hansen Flødeis. Alt dette gør Frederikssund til et særligt sted at besøge.

Shoppe i Frederikssund Centret

Der er altså rigtig mange ting, du kan opleve i Frederikssund. Tag for eksempel en sejltur på fjorden for at nyde den smukke danske natur. Eller shoppe i Frederikssund Centret, hvor der er et kæmpe udvalg af tøj og andet, hvor du med ro i maven kan finde det meste du søger. Hvis du er på udkig efter naturlige oplevelser, skal du besøge Nationalpark Skjoldungernes Land. Her finder du smukke vandrestier og et unikt dyre- og planteliv. Oplev også de historiske herregårde Jægerspris Slot og Selsø Slot. Begge steder er et besøg værd, hvis du interesserer dig for dansk historie. I Lyngerup ligger Hansens Ismejeri, som er kendt for at lave de bedste is i området. Så tag en tur ud af byen og nyd et afbræk fra hverdagen på Hornsherred.

Frederikssund Golfklub er et af de mest populære steder at besøge

Frederikssund Golfklub ligger i Frederikssund, som er en hyggelig by med mange aktiviteter og oplevelser. Frederikssund Golfklub er et af de mest populære steder at besøge, og det er ikke uden grund. Klubben er medlemsejet, men det er også muligt at benytte banerne som gæst. Her får man adgang til en 9-huls via Pay & Play, hvor det også er muligt at leje udstyr. Er man allerede medlem af en golfklub kan man prøve deres 18-huls bane med gode træningsfaciliteter med både overdækket drivingrage, 2 puttinggreeens og et lækkert indspilsområde. Frederikssund Golfklub er derfor det perfekte sted at besøge, hvis du er i Frederikssund.