Bornholm er en fantastisk ø med masser af oplevelser for enhver smag

Bornholm er en fantastisk ø med masser af oplevelser for enhver smag. Besøg Hammershus borgruin og oplev de gamle rundkirker, eller tag en tur i Ekkodalen. Bolcheriet i Svaneke er et must-see for alle slikelskere, og så kan du selvfølgelig ikke gå glip af at tage færgen til øen. Oplevelser på Bornholm er noget alle burde opleve. Hammershus borgruin er en af de mest besøgte attraktioner. Borgen blev bygget i 1200-tallet og er en af de bedst bevarede ruiner i Danmark. Hammershus har i sin tid fungeret som fæstning, kirke og administrativt center for ærkebispesædet i Lund. I dag kan du besøge Hammershus og opleve dens spændende historie. Ekkodalen er et andet populært udflugtsmål på Bornholm. Læs mere her omkring de mange oplevelser på Bornholm.

Svaneke Bolcheriet er et besøg værd for alle slikelskere

Svaneke Bolcheriet er et besøg værd for alle slikelskere. Svaneke Bolcheriet ligger i den hyggelige by Svaneke på Bornholm, og her kan du se bolchefremskrivninger i virksomhedens egen butik. Tag med familien ud og lav en masse bolcher så du sammen med familien kan få lidt til den søde tand. Svaneke Bolcher har vundet adskillige priser for deres bornholmske bolcher, og er kendt verden over.

Mange hyggelige steder at bo

På Bornholm kan du også tage færgen til øen. Færgeruten går fra Ystad til Rønne, og turen tager ca. 1 time og 15 minutter. På Bornholm kan du finde mange hyggelige steder at bo, såsom campingpladser eller feriecentre. Campingpladserne ligger ofte tæt på de mest populære attraktioner, så det er nemt at komme rundt og se alle de smukke steder på øen. I Ekkodalen kan du opleve det smukke bornholmske landskab med grønne skove, hvide kridtstensformationer og klippehylder med udsigt over havet. Ekkodalen ligger mellem Rønne og Nexø, og er en af de dybeste dale på øen.