Ønsker du noget mere hygge i haven?

Vi begynder så småt at gå foråret i møde, hvilket uden tvivl for mange betyder mere udendørs aktivitet. Der mange gode og hyggelige ting ved vinteren, men når det kommer til udendørs aktivitet, så er det nok begrænset, hvor meget det faktisk bliver til, når vejret er koldt, gråt, blæsende og vådt.

Noget af det bedste ved vinteren er alle de hyggelige ting, som vi kan lave indendørs, for eksempel at putte under tæppet med en kop varm kakao. Når foråret begynder at varme Danmark op, begynder lysten til udendørs arrangementer for mange så småt at komme, og hvad er mere hyggeligt udenfor end et bålsted?

Køb et bålfad til haven

Et bålfad er en rigtig god og hyggelig aktivitet, som de fleste trods aldersforskel vil elske at deltage i. De fleste af os kan nok godt huske tiden i børnehaven, hvor man sad rundt om bålet med pandekager eller snobrød og bare nød livet.

Denne følelse kan du nemt få hjem i din egen have med et bålfad til haven, for hvem vil ikke være med til at riste skumfiduser over bålet og spise dem med mariekiks bagefter?

Mange forskellige slags bålfade

Der findes faktisk mange forskellige slags bålfade, så det første du skal beslutte dig for, er hvilken type bålfad, som du ønsker dig. En af de populære er bålfade med rist, da det både er rigtig hyggeligt i øjeblikket og relativt nemt at gøre rent bagefter.

Det smarte med bålfade med rist er, at du også kan lave andet end bare snobrød og skumfidusser over bålet, da risten faktisk gør det muligt for dig at lave forskellige retter ude ved bålet, så man kan sige, at jeres hyggelig bålsted bliver til et lille udendørskøkken. Kan du ikke også lige forstille dig alle de hyggelige stunder i familien foran et bål i haven?