Et rent arbejdsmiljø er et godt arbejdsmiljø

Støv, bakterier. Skidt og møg. Der er ingen, der vil leve i en svinesti.

Et godt arbejdssted giver et godt arbejdsmiljø. Roder det på din arbejdsplads, er der også stor chance for, at det kommer til at rode i dit hoved, og selvom der ikke er noget galt med at være et rodehoved, så er det lettere at tænke klart og velovervejet, når du sidder i et miljø, som afspejler det. Det er derfor vigtigt, at vores arbejdsplads er et ryddeligt sted, der indbyder til fordybelse og refleksion.

Sørg derfor for at din arbejdsplads bliver det mest optimale sted at være!

Leder du efter erhvervsrengøring, så finder du hjælp her hos Danren Bogdol.

Få professionelle firmaer til at ordne rengøringen

Det er vigtigt med et godt indeklima, hvor man kan føle dig tilpas. Mange ting kan man selv gøre på arbejdspladsen for at forbedre indeklimaet. Man kan åbne vinduerne og huske at vaske computerskærmen af, men man skal også have tid til at arbejde! Derfor overlad det arbejde som ikke er dit til et erhvervsrengøringsfirma.

Det er ikke alt skidt, som vi kan se, men det betyder ikke, at der ikke er beskidt. Overvej engang hvor beskidt et computertastatur eller en computermus kan være. Usynligt skidt kan også gøre os syge

Vi må passe på hinanden

Bakterier kan være gode og dårlige. Der findes millioner af dem. Mange bakterier er ikke farlige for os, de tværtimod hjælper os.  Bakterier kan være med til at styrke vores immunforsvar og gøre os mere modstandsdygtige, men møder vi de forkerte typer af bakterier, kan vi blive meget syge. Derfor er det vigtigt man husker rengøringen ellers risikerer man et højt sygefravær!

Vi ser ikke bakterierne på dørhåndtaget eller dankortet, men de er der. Vi må passe på hinanden og vores arbejdsplads må passe på os, og derfor må vi huske, at erhvervsrengøring også er en ting og ikke kun hjemmerengøring.