Sådan pepper du nemt din bruseniche op

Badeværelset er et af de steder i hjemmet, som danskerne i løbet af de senere år er begyndt at have stor fokus på, når gælder indretning. De fleste ønsker at bringe en luksuriøs stemning ind i på badeværelset, for det er her, at man tilbringer en del af sin tid både før og efter arbejdet. Det er her, at man kan skylle dagen af sig og slappe af.

Det kræver de helt rette omgivelser at kunne slappe af i sin bruseniche, men det betyder heldigvis ikke, at man er nødt til at gå i gang med den helt store renovering. Faktisk er der meget, man kan gøre med få midler og lidt kreativitet. Det gælder lige fra at holde brusenichen overskuelig, så det ikke flyder med tomme shampooflasker, til at sørge for et afløb, der er lavet i en flot finish. Her er der samlet 3 gode råd til at skabe en luksuriøs badeoplevelse i hjemmet.

Skift bruseforhænget ud med en glasdør

Hvis man ønsker et badeværelse, som emmer af luksus, så er en udskiftning af det gamle bruseforhæng et rigtig godt sted at starte. Her kan man med fordel skifte bruseforhænget ud med en luksuriøs brusedør af glas eller lignende, som både ser utrolig flot ud, og som nemt holder bruserens spray inde. Samtidig lukker en brusedør af glas masser af lys ind i brusenichen, så rummet virker større.

En brusedør af glas er det oplagte valg, hvis man vil skabe en følelse af luksus på badeværelset, fordi glasdøren nemlig vender tankerne til de store spasteder og luksuriøse hoteller. Det er en løsning, som ikke kræver meget håndværk, og som dog giver utrolig meget til rummet.

Det kan gøre utrolig meget, når man ser på de små detaljer i badeværelset, og et bruseforhæng er relativ nemt at udskifte. Det kræver ikke den store renovering, og samtidig giver det efterfølgende et meget mere elegant helhedsindtryk på badeværelset.

Gør noget ud af afløbet

Man kan med fordel også sætte ekstra fokus på afløbet i ens bruseniche, når man ønsker at forbedre den overordnede opfattelse af badeværelset. Et afløb er ikke nødvendigvis det, folk ligger mest mærke til, men et flot afløb i et minimalistisk design kan netop være med til at gøre brusenichen til et lækkert og luksuriøst område.

Det kunne fx være et lineært gulvafløb i flot børstet og rustfrit stål, som nemt placeres enten langs væggen i brusenichen eller fritliggende. Det giver gode muligheder for et flot afløb med et design, der emmer af luksus, som man kender det fra spasteder.

Ønsker man at skjule afløbet mest muligt, kan man også benytte sig af linjeafløb, hvor risten er erstattet af et panel, der matcher fliserne, og derved skaber et utrolig diskret afløb.

Skab luksus og komfort med lækkert tilbehør

Når man frisker sin bruseniche op, så er der også meget, man kan gøre ved at se på de små detaljer. Det gælder ting som fx hylder til shampoo og balsam, der også kan gøre meget for helhedsindtrykket, hvis man giver dem en smule opmærksomhed, og samtidig sørger for at holde hylderne overskuelige.