Aabenraa – Danmarks 9. største kommune

Aabenraa er en by i det sydøstlige Sønderjylland med 16.410 indbyggere. Byen ligger i Aabenraa Kommune og hører til Region Syddanmark. Byen har mange egenskaber til dem der overvejer at blive boligejer i Aabenraa. Den er først og fremmest kendt for at have Sønderjyllands største havn med en betydelig skibsfart og havneindustri. Grænseområdet Aabenraa har mange skønne landsbyer med ro, plads og fredfuld natur. Aabenraa er med sine 942 kvadratkilometer Danmarks 9. største kommune. Derfor er der selvfølgelig også en masse skønne områder på landet og i landsbyerne. Er man til livet på landet, finder man både hobbyejendomme med plads til dyrehold og forskellige andre slags liebhaverejendomme med fred og ro og god plads. Også godt sammenhold og idylliske huse finder man i de mange landsbysamfund i området.

Aabenraas idylliske naturområder

Byen byder på meget forskelligt heriblandt dens idylliske natur som er perfekt til dem der ønsker et aktivt udeliv. Den kystnære Østersørute som kombinerer nogle af de bedste oplevelser i Syddanmark er ideal som vandre- eller cykeltur. Ca. 140 km af den 820 km lange Østersørute går gennem Sønderjylland, hvor du bl.a. kommer igennem Aabenraa. Derudover kan man tage den naturskønne cykelrute, Flensburg Fjord Route, der går tværs gennem det østlige Grænseland. Ruten går igennem flere større byer, såsom Aabenraa, Sønderborg og Flensburg.

Mange karrieremuligheder i Aabenraa

Selvom der er fredfyldt og smuk natur, har Aabenraa samtidig spændende karrieremuligheder til alle. Og selv om man vælger livet på landet, kan det sagtens kombineres med et godt job og en udfordrende karriere i Sønderjylland. De har nemlig mange spændende brancher og virksomheder. Aabenraa er historisk set en administrations-by og den dag i dag finder man mange spændende stabs- og funktionærjobs både i det offentlige og i det private.