Sent ude med vinterferieplanlægning? Det kan nås endnu

Har du taget fri i uge syv dette år for at holde vinterferie sammen med dine børn, men har I endnu ikke nået at planlægge nogle særlige udflugter, er det ikke for sent endnu. Alt behøver nemlig ikke at blive planlagt nøje ned til mindste detalje. Det er lige så fint at være en smule spontan indimellem.

Ikke behov for planlægning

Spontanitet er kun oplagt, når man bor i Danmark, for der er kun en kort afstand til nærmest alt, hvad man kan forestille sig. Hvis du ikke gider køre tre timer for at komme fra Jylland til Sjælland, kan du desuden med næsten garanti finde noget, der ligner, hvad Sjælland kan tilbyde, et sted i Jylland. Vinterferien er kun lige skudt i gang, og det betyder, at der er masser af dage tilbage til, at dine børn og du kan tage til eksempelvis Frederikshavn. Corona er ved at være en ubetydelig trussel i vores samfund, men hvis du stadig bekymrer dig for begrænsninger på ferien, kan du evt. læse coronanyt på denne netavis

Frederikshavn

Nordjylland er ikke ligefrem kendt for at være det mest snefri sted i Danmark at opholde sig om vinteren, men uge syv synes ikke at være prydet med snefulde dage og kolde temperaturer, så den bekymring er ikke nødvendig.

Hvad kan man så lave i Frederikshavn, der både vil have interesse for børn og voksne? Der er masser af muligheder. I Frederikshavn finder du for eksempel det eneste danske bud på en palmestrand. Selvom strandture er mere typiske om sommeren, er en frisk tur på stranden ingen dårlig idé i vinterferien. En strand med palmer er desuden en sjældent syn i Danmark, så din børn og muligvis også du vil garanteret beundre den unikke oplevelse og det specielle syn. I kan også booke et ophold på Scandic The Reef Hotel & Resort.