Læs mere her om Hvidovre

Hvidovre byder på et væld af oplevelser for enhver smag. Hvis du er til vandring og friluftsliv, kan du gå ture i den smukke danske natur eller tage på fisketur i Hvidovre Havn. Hvis du foretrækker bylivet, ligger København kun 10 minutters togtur væk. Her kan du shoppe på Strøget eller besøge nogle af byens berømte seværdigheder, såsom Rosenborg Slot eller Tivolihaven. Hvidovre er derfor et perfekt rejsemål for enhver type ferie. Og er det af netop den grund, at du er på udkig efter de bedste oplevelser i Hvidovre? Så du allerede nu kan booke din næste ferie hertil? Så kan du læse meget mere om, hvad du kan lave lige her.

Tag på picnic i de smukke grønne områder

Uanset hvilke interesser du har, kan du finde noget at lave i Hvidovre. Så kom og oplev Hvidovre på egen hånd! Hvidovre er et hyggeligt sted for hele familien. For den snilde, glade forbipasserende kan du besøge nabolagets charmerende Avedøre By og have en picnic i naturen eller gå på opdagelse blandt store grønne skove med mange muligheder derimellem.

Hvad er Hvidovre egentlig for en by?

Hvidovre er en kendt by i det østlige Sjælland. Byen har ca. 50.000 indbyggere og har eksisteret siden det 12. århundrede, da den blev grundlagt af kong Valdemar I i 1157 e.Kr. Der er altså tale om en gammel by, og der er derfor også mange, der besøger byen for netop dens historie. Vi kan især anbefale de mange gamle parker, der egner sig perfekt til en gåtur i solen. Du kan, som sagt, med fordel medbringe en lille picnickurv, så du og din familie kan sidde og nyde lidt god mad under solens varme stråler.