Herlev – grønne oaser i byrummet

Herlev er en bydel i Storkøbenhavn beliggende ca. 11 kilometer nordvest for København Centrum. Byen har mange kvaliteter heriblandt dens skønne natur. Herlev har nogle store sammenhængende naturarealer at finde i byens nord, bl.a. ved Smør- og Fedtmosen og Kildegården. I dette bakkede landskab findes små søer og vandhuller mellem økologisk dyrkede marker og enge med kreaturer. Her kan man gå helt ned til Herlevs største sø, Smørmosen, hvilket er et idealt sted at gå en tur eller tage picnickurven med til. Det øvrige åbne land byder på småskove, vandløb, stier og golfbanelandskab. Naturområderne Sømosen i vest og Kagsmosen i sydøst udgør sammen med byens parker og skønne, grønne oaser i byrummet.

Danmarks eneste elektriske gokart center

Er man til fart og lidt konkurrence huser Herlev Power Racing. Dette er Danmarks eneste elektriske gokart center. Deres indendørs bane er hypermoderne med en professionel anlagt bane og er belagt med rigtig asfalt, så det er ligesom at køre på en rigtig racerbane. Banen er ca. 300 meter lang og byder på hurtige og udfordrende sving og der kan være op til 12 gokarts på banen ad gangen.

Cecilie’s er også besøget værd hvis man er til sjove aktiviteter. Cecilie’s indeholder minigolf, café og 12 bowlingebaner med hver deres loungeområde.

Herlev har sjove aktiviteter for børn

Til børnene har Herlev by hele to store legeland. Leos Legeland er Nordens største og mest besøgte legelandskæde. Det er et gigantisk legeland der har åbent hele året rundt. Derudover indeholder byen et legeland ved navn Happy Legeland som også er populært blandt børnefamilier. Dette er også et indendørs legeland hvor man finder aktiviteter som trampoliner, sjove skydeborge, lego-areal, fodbold arena, rutchebaner, ballon-areal og meget mere.