Flytte til Albertslund

I Albertslund kan du nyde naturen, tage på eventyr og skabe nogle minder med dine nærmeste. Nogle af de spændende ting som man kan opleve mens man tilbringer tiden i Albertslund er. Naturen ved at gå en tur i de maleriske skove i nærheden af Albertslund. Under disse gåture kan besøgende møde rådyr eller ræve, afhængigt af årstiden. Står du med tanken om at flytte til Albertslund, så vil vi klart anbefalede at du gør det.

Nyd Albertslund med familien eller vennerne

Det udendørs friluftsbad, er et fantastisk sted at tilbringe et par timer. Du kan tage af sted sammen med hele familien eller vennerne og have en vidunderlig tid med at plaske rundt i vandet på de lange, varme sommerdage. Hvis du ikke har lyst til at hoppe i vandet, er der nogle liggestole, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af, mens du ser andre svømme. Den udendørs pool har også en café, hvor du kan købe mad og drikkevarer.

Masser af oplevelser i Albertslund

Dyrehaven Park ligger i udkanten af Albertslund, kun 5 minutter fra Danshøj station. Parken dækker et areal på mere end 1.000 hektar og blev oprindeligt anlagt som en hjortepark i 1673. I dag er den et af Nordeuropas største og ældste naturområder og har omkring 100 kilometer afmærkede vandrestier Der afholdes flere arrangementer på Dyregården i løbet af året. En af disse begivenheder, som finder sted hvert efterår, er “Halloween Pig Party”. På denne dag kan børnene klæde sig ud som hekse eller monstre, mens ejerne også klæder deres kæledyr ud til Halloween. Hvis du går med en tanke om at flyttet til den smukke by Albertslund, vil vi med ro i maven kunne fortælle dig at, byen er skøn og den er vil kunne matche de fleste behov som unge eller ældre har i nutiden.