Budgetvenlige oplevelser i Ballerup

Skal du besøge Ballerup i en weekend eller blot en enkelt dag, og er du på udkig efter inspiration til, hvad du kan opleve, når du ankommer? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her giver vi dig nemlig et overblik over nogle aktiviteter, der bliver tilbudt i Ballerup. Der er nemlig rig mulighed for at gå på opdagelse, og der er aktiviteter for både store og små. Så læs med her eller på https://ballerupnetavis.dk/ og bliv meget klogere på den sjællandske by.

Lær om Ballerups historie

Noget af det, du blandt andet kan opleve i Ballerup, er Ballerup Museum. Det er et museum, der fortæller om byens historie, og det er en del af det levende landsbymiljø i Pederstrup. Her bliver du mødt af gadekær og dyr, der græsser på de omkringliggende marker. Du kan altså lære om lokalhistorien fra flere forskellige vinkler, og du kan blandt andet blive klogere på, hvordan Ballerup gik fra langhus til højhus. Det er en super fin indendørsaktivitet for hele familien, og prisen er til at overkomme.

Få pulsen op i legeland

Du kan ligeledes vælge at tage hele familien med til Eventyrfabrikken Mega Center i Ballerup. Det er Skandinaviens største legeland, og her kan dine børn helt sikkert få det sjovt. Og i legelandet må alle legebørn lege, fjolle løbe og hygge sige lige så meget, som de har lyst til – og det gælder altså legebørn i alle aldre. Aktiviteterne i legelandet spænder bredt, og i kan derfor prøve kræfter af med lidt af hvert. Klatre i store klatretårne, glid ned af vilde rutsjebaner og hop på trampoliner. Der er noget for enhver smag, og så koster det ikke så meget at besøge stedet – især ikke, hvis i kommer på en hverdag.