Derfor skal du flytte til Kolding

Der er mange gode grunde til at flytte til Kolding. Kolding er nemlig en super dejlig by, og den henvender sig både til unge studerende samt nybagte familier og ældre. I byen kan du finde dit nye arbejde, du kan studere og du kan gå på opdagelse i den flotte natur. Så overvejer du at flytte til Kolding? Så læs med her og bliv meget klogere på, hvad byen har at tilbyde til netop dig!

Find den perfekte bolig i Kolding C

Finder du en bolig i Kolding C, vil du hver dag kunne nyde de gamle smukke bygninger, der ligger langs Koldings gågader. Det er bygninger, der er med til at give Kolding sin helt specielle og idylliske stemning, og du vil helt sikkert kunne mærke Danmarkshistorien helt ind til knoglerne. I Kolding C finder du dog også en lang række restauranter og caféer, du kan besøge med alle dine venner, når du ikke lige gider at lave mad selv.

Bo i et ungt studiemiljø i Kolding S

Skal du studere på enten IBA Erhvervsakademi, Syddansk Universitet eller Designskolen? Så kan du med fordel overveje at bosætte dig i Kolding S – det er nemlig her, at mange af de videregående uddannelser er beliggende. Det er desuden også her, at du finder Koldings nyeste bydel, Design City. Her er der bygget et væld af nye studieboliger, som er SU-venlige. I Kolding S finder du desuden også mange af byens attraktioner. Besøg blandt andet Geografisk Have eller Kolding Miniby. Mulighederne i Kolding S er mange, og det er helt sikkert det helt rette sted for dig, der ønsker at blive en del af en ungt studiemiljø – og som desuden ønsker kun at være i gåafstand til alle uddannelserne.