Budgetvenlige oplevelser i Horsens

Er du på udkig efter nogle budgetvenlige oplevelser, som du og dine børn kan opleve sammen her i Danmark? Og er dit valg faldet på Horsens? Så står vi klar til at fortælle dig, hvilke oplevelser du med fordel kan have med i dine overvejelse, når turen går til Horsens. Horsens er nemlig et rigtig godt valg – og især, hvis du godt kunne bruge at komme lidt væk fra bylivet. I området finder du nemlig fantastiske strande og smuk natur, og du kan blandt andet søge tilflugt ved Langelinie.

Besøg Langelinie Bystrand og kobl helt af

Vælger du således at tage en dukkert i Horsens Fjord eller vælger du at tage en vandretur langs havet eller havnen? Så kan du nemt og hurtigt få en pause fra hverdagen, og begge dele er ting, du kan have dine børn med til og som er helt gratis. Overvej Langelinie Bystrand, der er den nyeste strand i Horsens. Den ligger i forlængelse af Horsens Lystbådhavn – og det er faktisk kun 2-3 kilometer fra Strøget i Horsens, hvorfor i nemt kan tage på shoppetur lige bagefter.

Tag på picnic i Bygholm Park

En anden perfekt aktivitet for dig er børnene er Bygholm park. Det er nemlig en smuk søpark lige i hjertet af Horsens, som byder på smukke omgivelser og en stor legeplads med svævebane, rutsjebane, gynger, udendørs fitness udstyr mm. Du kan altså krudte dine unger af alt imens, at du og din partner kan nyde en picnic på græsset. Stedet er kendt for at være utroligt behageligt og roligt at befinde sig ved, og du kan derfor også nemt og hurtigt komme helt ned i gear – også selvom børnene leger løs på legepladsen.