Bliv klogere på: Ikast-Brande kommune

Selvom Ikast-Brande kommune ikke er Danmarks største, så betyder det ikke, at det ikke er en kommune, der har meget at byde på. Du har blandt andet rig mulighed for en masse naturoplevelser, og du kan nyde både skov og hede eller tage på fisketur i de fineste fiskevande. Læs mere her og bliv meget klogere på, hvad du kan opleve i den midtjyske kommune.

Oplevelser for både store og må

I Ikast-Brande Kommune bliver du beriget med en natur, der er både vild og varieret. Derudover er det også en kommune, der byder på et rigt kulturliv og oplevelser indenfor både kultur og historie. Der er masser af muligheder for folk i alle aldre uanset, om du er studerende eller familiefar. Så uanset, om du er til fiskeri, cykling, kanoture eller noget helt fjerde, så er Ikast-Brande kommune måske lige noget for dig.

Lad dig inspirere af din egen fantasi

Så overvej, om du enten skal besøge kommunen eller flytte dertil. Du kan tage på en sjov kanotur gennem en af de mange søer eller åer, du kan få vind i håret med en vandre- eller cykeltur på den ældgamle hærvej, eller du kan tage dine venner med ud at fiske langs de mange, snoede åer i området. Naturen ved den midtjyske hede er vild og stor, og du har rig mulighed for at møde vilde dyr som ulve og kronhjorte.

I kommunen er der ligeledes lavet en masse mountainbikerute til alle de cykelglade, og du kan helt selv vælge, om du vil cykle ved hede eller i skov. Tag desuden en kold dukkert i Bølling Sø til sommer eller sæt din balanceevne på prøve på forhindringsbanen i Skelhøje Plantage. Mulighederne, som du nok kan fornemme, er utroligt mange, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan give dig til i Ikast-Brande kommune.