Herning – Hjertet af Jylland

I hjertet af Jylland ligger den uofficielle handelshovedstad, bedre kendt som Herning. Her har man altid haft sans for en god handel, men byen har sans for meget mere end det, da Herning og omegn råder over en lang række spændende seværdigheder og oplevelser. Som besøgende på den jyske hede mærker er det tydeligt at mærke symfonien mellem et aktivt byliv og fredelig natur, hvilket gør hjertet af Jylland til et helt specielt sted med massere af oplevelser i vente.

Nedenfor kan du tage et kig på hvad der er værd at opleve, når turen går til det centrale Jylland.

Jyllands Park Zoo

I Jyllands Park Zoo kan du komme helt tæt på alverdens dyr i Haunstrup ved Herning. De har nemlig mere end 80 forskellige dyrearter som står klar til at præsentere sig for dig og familien. Hvis du vil give de små i familien en oplevelse de aldrig glemmer, tilbyder Jyllands Park Zoo børn at blive dyrepassere for en dag. På den måde kommer børnene med helt bag kulissen og lærer om alt det praktiske omkring dyrene.

Herning Blue Fox

Det lokale ishockeyhold, Herning Blue Fox, der til dagligt spiller i den bedste danske række, er i hvert fald værd at opleve live. Med nøgleord som action, spænding, fart og masser af midtjysk vilje er der lagt op til en unik oplevelse når Danmarks mest vindende ishockeyhold går på banen.

Fermaten

Fermaten i Herning arrangerer cirka 120 begivenheder årligt, så jeres næste koncert kan meget vel findes i det midtjyske. I Fermaten er der plads til alle genrer, hvor populære navne som Magtens Korridorer, Alphabeat, Clara, Folkeklubben, Nicklas Sahl og mange andre ligger vejen forbi. Der er ingen tvivl om, at der sten sikkert også findes en liveoplevelse for netop dig – Rigtig god fornøjelse!