Strik en digital infrastruktur sammen med billigt it-udstyr

Har du brug for it-udstyr til din virksomhed, så kan du købe det brugt. Ikke blot sparer du en masse penge ved at købe brugt – genbrug er også miljøvenligt. Forhandlere af brugt it-udstyr får en stor del af deres udvalg fra virksomheder, der har valgt at skifte de gamle, men levedygtige servere mv. ud med nyere modeller. Og det gavner så dig, siden du vil kunne købe deres maskiner efterfølgende.

Køb brugt hos en it leverandør

Du kan finde brugt it udstyr hos en it leverandør, hvor alle data fra den gamle ejer er slettet. Så du ender ikke med at få en enhed, der er fyldt med filer, det ikke tilkommer dig at læse. Ved opkøb af brugt it udstyr bliver udstyret testet, så leverandøren ved, at det fungerer, som de skal. Herefter bliver der brugt datasletningssoftware, så alle data fjernes, og udstyret evt. kan konfigureres på ny.

Leder du efter et bestemt mærke? Det findes nok brugt

Brugt it-udstyr er nemt nok at finde, uanset hvad du måtte have brug for, og næsten uanset hvilket mærke, du ønsker. Har du brug for en CISCO-controller, Hitachi-kabler eller Intel-SFP-moduler? Så behøver du ikke lede længe, når bare du er villig til at købe det brugt. At strikke den rette digitale infrastruktur sammen til din virksomhed bliver nemt, når du finder det udstyr, du skal bruge, brugt.

Nemt at afhænde brugt it-udstyr

Sidder du omvendt med nogle harddrives, du gerne vil af med på en måde, hvor du både ved, at alle dataene slettes, og hvor du måske også kan få lidt penge for dem? Så kan du indhente et tilbud hos en virksomhed, der opkøber brugt it-udstyr. For meget udstyr kan de hurtigt finde en vejledende pris, og efter at have testet udstyret af kan de give dig et tilbud. Så det er nemt at afhænde it-udstyr.