Sådan kommer du lettere i gang med at dyrke motion

Der er ingen tvivl om, at motion er rigtig godt for din krop. Det er måske ikke altid, at det føles særlig rart, men din krop har godt af at blive brugt. Faktisk kan regelmæssig motion være med til at modvirke et nærmest uendeligt antal af livsstilssygdomme. Derudover giver regelmæssig motion også mere energi i hverdagen, du får lettere ved at koncentrere dig, og så kommer du selvfølgelig også de overflødige kilo til livs.

Ovenstående er blot nogle af fordelene ved at dyrke motion regelmæssigt. Men selvom fordelene er tydelige, så er der desværre en masse danskere, som får rørt sig alt for lidt. For det kan nemlig være svært at komme i gang, hvis du ikke er vant til at dyrke motion. Men det behøver faktisk slet ikke at være så besværligt at komme i gang med motionen, og det kan du læse mere om i de følgende afsnit.

Motion behøver ikke at være intenst

Mange danskere forbinder motion med en sveddryppende løbetur eller en intens fodboldkamp. Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være. Tommelfingerreglen med 30 minutters motion om dagen gælder nemlig også, når det kommer til gå- og cykelture. Så en hyggelig aftentur i godt selskab, eller en cykeltur til og fra arbejde kan altså være rigeligt med motion.

Gør cykelturene til en leg

Hvis du ikke er den helt store fan af cykling, så kunne du overveje at investere i en elcykel. En el-cykel får nemlig den hårde cykeltur i modvind til at føles som en leg, og så får du samtidig brugt din krop regelmæssigt. På den måde får du også inkorporeret motionen i din dagligdag, og så kan du samtidig lade bilen stå. Der findes en masse forskellige modeller af el-cykler, så der findes helt sikkert også en model, der passer til dig.