Gode tips til indretning af et effektivt fælleskontor

På et kontor hvor der sidder mange mennesker og arbejder dagligt, så er det bestemt ikke ligegyldigt, hvordan både indretning og atmosfære er. En god indretning giver nemlig anledning til øget effektivitet og mere motiverede medarbejdere.

Hav fokus på komfortable møbler

Det er bestemt vigtigt at have fokus på at vælge nogle komfortable kontormøbler. Der er nemlig ikke noget ved at sidde og arbejde i nogle møbler, der giver ondt i ryggen, nakken eller noget helt tredje.

Derfor er det værd at investere i nogle kontormøbler, der er ergonomisk korrekte. Der findes både møbler og andet kontorforsyning, der er ergonomisk korrekt.

Skab rammer for et sundt indeklima

Det er ikke sundt at arbejde et sted, hvor der er et usundt indeklima. Det er ekstra vigtigt at være opmærksom på indeklima, når der er mange mennesker, der arbejder i et lokale. Derfor er det også en god idé, at du er opmærksom på optimering af indeklima som en del af din indretning. 

Det er f.eks. en stor hjælp at installere et klimaanlæg, der sørger for, at der konstant er ren og frisk luft. Det giver alle en langt bedre chance for at arbejde fokuseret og effektivt.

Gør noget ud af lyddæmpning

Det er ikke til at undgå, at der er meget larm på et fælleskontor, hvor der sidder mange mennesker. Det er hårdt at sidde og arbejde i larm hver dag, så derfor er det en god idé at gøre noget ud af lyddæmpning. Der er nemlig flere muligheder inden for dæmpning af lyd.

Det er f.eks. en god løsning at sætte nogle lyddæmpende plader op i lofter eller på vægge. Det gør, at der ikke er lige så meget støj og rumklang. Det gør det langt nemmere at arbejde på et åbent fælleskontor sammen med en masse andre.