Ting at opleve i Hvidovre-området

Er du bosættende i eller omkring Hvidovre, eller planlægger du en weekendtur hertil, så bør du læse med her. Vi guider dig til nogle gode oplevelser i Hvidovre-området.

Hvis vores forslag ikke er tilstrækkelige, så kan du naturligvis altid klikke ind på Hvidovre Netavis, hvor du døgnet rundt kan holde dig opdateret med diverse lokalnyheder – og i ny og næ finde inspiration til nye oplevelser i området.

Tre fede tips til seværdigheder i Hvidovre

  1. Besøg en vingård, og oplev fornemmelsen af sydens Frankrig. I Hvidovre er der nemlig beliggende en vaskeægte vingård kaldet Nordlund, hvor man kan booke rundvisninger og vinsmagninger. Dette kunne fx være den oplagte firmatur eller en hyggelig tur med vennerne. Her kan du både smage skønne vine, og ikke mindst opnå en større viden omkring emnet.

  2. Udforsk naturen – Plantestien Hvidovre. Stien starter ved Solen på Bjerget i Kystagerparken og ender ved Pluto i Mågeparken, som er en tur på knap 6 km. Her kan du få et indblik i den smukke natur – og nyde gåture både om sommeren og vinteren. Lyt til en god lydbog imens, eller blot nyd stilheden og fuglekvidder. Den perfekte aktivitet, til når du skal geare lidt ned og samtidig få en god portion motion.

  3. Aflæg Hvidovre Havn et besøg. Nyd synet af de smukke både, eller besøg en af de nærliggende restauranter og bestil en fiskeret. Hvis du er ekstra frisk, så kan du også hoppe en tur i vandet. Der er desuden også mulighed for at vinterbade i området, som for alvor er blevet trendy de seneste par år. Er du modig nok?

Derudover er der naturligvis også en lang række af andre ting i Hvidovre, som at give sig i kast med – herunder også gratis seværdigheder. Udforsk området, og bliv inspireret på Hvidovre Netavis.