Skal du flytte? 3 gode råd til en problemfri flytning

Skal du flytte inden for den nærmeste fremtid? Så skal du i gang med at pakke i flyttekasser, arrangere selve flytningen og ordne alle de praktiske ting og sager i den forbindelse. Der er selvsagt mange ting at se til. Heldigvis kan du få en problemfri flytning ved at følge følgende gode råd.

Få hjælp af din omgangskreds

En flytning kan være en dyr fornøjelse, hvis du skal flytte langt væk og eksempelvis gør brug af et flyttefirma. Ved at gøre brug af din omgangskreds kan flytningen gøres langt billigere. Du kan vælge at få hjælp til både at pakke dine ting ned, transportere dem samt at pakke det hele ud igen i din nye bolig. Det kan også være, du kan låne flyttekasser af nogle i din omgangskreds – nye flyttekasser kan nemlig være dyre at anskaffe sig. Du kan med fordel kvittere med en portvin eller friste med pizza til alle hjælperne.

Gå i gang med forberedelserne i god tid

Det kan tage lang tid at pakke hele dit hjem ned, hvorfor du gør klogt i at gå i gang med det i god tid. Før du ved af det, så skal du flytte, og så er det bare vigtigt, at det hele står klar til at ryge i flyttebilen og afsted til dit nye hjem.

Få styr på de praktiske ting – inden det er for sent

Du har pligt til at melde din flytning til det offentlige. Du kan gøre det en vis periode inden samt efter flytningen, men hvis du gør det for sent, kan du risikere at få en bøde. Det er ærgerligt at bruge penge på den slags, så gør dig selv den tjeneste at få ordnet alt det praktiske såsom at meddele det offentlige om din flytning samt at ændre forsikringer og lignende abonnementer, hvor din adresse er væsentlig.