Har du overvejet at lease din næste bil?

Hvis du overvejer at erhverve dig en ny bil, så har du flere forskellige muligheder. Det er nemlig ikke kun en mulighed at købe en bil fra ny. I nogle tilfælde er det en smartere løsning f.eks. at lease en bil.

Men hvad er der egentlig af fordele ved privatleasing?

Forudse altid din økonomi

Når du køber en bil, så er du aldrig sikker på, hvornår din bil trænger til et værkstedstjek eller en reparation. Derfor er der som regel en del uforudsete udgifter forbundet med at eje en bil. Hvis du i stedet leaser en bil, så er det ikke dig, der står for den slags udgifter. Det er nemlig en del af det månedlige beløb, som du betaler for at lease din bil. Det er typisk både forsikringer, afgifter, reparationer m.m., der følger med i din leasingaftale.

Skift din bil i ny og næ

Du er typisk bundet til din bil i længere tid, når du køber en. Det fungerer ikke på samme måde med leasing af bil. Når du leaser en bil, er det ofte en kortere periode på f.eks. et halvt år. Derfor har du mulighed for ofte at skifte din bil ud, hvis du har lyst til at prøve noget nyt. Det er en fordel, hvis du er en type, der hurtigt bliver træt af at køre rundt i det samme.

Kom nemt af med din bil igen

Når du leaser en bil, er du som sagt kun bundet i en vis periode. Det er derfor nemt at komme af med din bil igen, hvis du pludselig ikke har brug for den mere el.lign. Det er ofte en lidt sværere proces at sælge en bil.  Det er derfor en rigtig fleksibel løsning, når du vælger at lease en bil fremfor at købe en.