Vil du gerne vedligeholde dine lastbiler?

Det er nok ikke nogen overraskelse, at der hver dag kører mange lastbiler på de danske veje. Det er dem, der fragter alverdens ting og sager, og ofte skal de ud på længere ture, hvor de krydser op til flere landegrænser.

Der er her tale om erhvervskøretøjer, som bliver brugt flittigt, og som der bliver slidt meget på. Det betyder selvfølgelig også, at der kan være behov for ekstra vedligeholdelse i ny og næ.

Den klarer mekanikeren selvfølgelig

Det er ofte noget, som en mekaniker kan klare, hvis der for eksempel er nogle dele, der skal skiftes, smøres op eller bare have en kærlig hånd. Det er således et ansvar, som mange overlader til kyndige fagfolk, der ved, hvad de har med at gøre.

Når det kommer til lastbiler – som er så vigtige for driften af din virksomhed – er det ikke noget, som du selv bør fifle rundt med, medmindre du har de rette kompetencer. Det kan hurtigt gå galt og blive en dyr fornøjelse.

Hvad med skidt og snavs på dine erhvervskøretøjer?

Det er ikke kun det mekaniske, der er vigtigt, når det gælder lastbiler. Det ydre har også en stor betydning. Når en lastbil har kørt mange kilometer på vejene i alt slags vejr, vil der automatisk sætte sig skidt og snavs på lastbilen. Dette kan have betydning for, hvordan din virksomhed fremstår udadtil. Det kan blandt andet gå ud over dit ry og rygte, og dit firma vil fremstå knap så professionel. Dine lastbiler bliver nemlig formentlig spottet af mange samarbejdspartnere og kunder dagligt.

Skidt og snavs, der sidder længe på køretøjer, kan desuden forårsage skader. Hvis det sidder for længe uden at blive fjernet, er der risiko for, at der dannes rust.

Kør dine lastbiler direkte ind i et vaskeanlæg til lastbiler

Hvis du gerne vil sikre dig, at dine lastbiler er funktionsdygtige og kan køre mange år i fremtiden, er det vigtigt, at du jævnligt vedligeholder dem. Det gør du blandt andet med en grundig vask i ny og næ. Det kan dog være et stort og tidskrævende arbejde.

Men der er ingen grund til bekymring, for der er hjælp at hente. Hos Copenhagen Truckwash har de vaskeanlæg, som er designet til store køretøjer. Du finder dem både i Taastrup og i Hvidovre.

Derfor bør du bruge Copenhagen Truckwash

Her er er tale om et lastbil vaskeanlæg, hvor du blot kører din lastbil ind i en vasketunnel. Og på grund af den altid store bemanding, vil du sjældent opleve, at der er kø, og derfor kan du hurtigt være tilbage på vejene igen.

Alt bliver vasket grundigt i deres vaskeanlæg, og du kan se frem til at få en vask, der holder længe. Hvis du har flere lastbiler, er der mulighed for at indgå en løbende aftale med Copenhagen Truckwash på det antal lastbiler, du har. På den måde kan du altid vide dig sikker på, at dine lastbiler fremstår rene og præsentable, når de suser på vejene.