Disse karriereveje er populære i Danmark

Annoncør: Forsvareren

Der er så mange muligheder, når det gælder karriereveje i Danmark. Når du står i en situation, hvor du skal vælge videregående uddannelse, kan det være svært at tage et valg, fordi der netop er så mange muligheder.

Dog kan det være en hjælp at se nærmere på, hvilke karriereveje der er populære blandt andre, da det kan være god inspiration.

Forsvarsadvokat

Forsvarsadvokat er en populær og anderledes karrierevej på én og samme gang. Det er et populært valg blandt mange, men det er samtidig et anderledes job, som ikke minder om mange andre. Det er en karrierevej med både spænding og diversitet.

Der er ikke to dage, der er ens som forsvarsadvokat. Der er både dage, hvor du er ude blandt mennesker og dage, hvor du sidder alene på dit kontor.

Pædagog

Pædagog er ligeledes et populært valg, når det kommer til valg af videregående uddannelse. Som pædagog er du i kontakt med mennesker hver dag. Det er et job, der er præget af en del faste rutiner, men hvor ingen dage alligevel er helt ens.

Som pædagog bliver du en stor del af mange børn og unges liv, hvorfor du også skal holde af at have med børn at gøre for at vælge pædagog som karrierevej.

Erhvervsøkonomi

Erhvervsøkonomi er en karrierevej fyldt med tal, systemer og beregninger. Et job inden for erhvervsøkonomi kræver godt overblik og tålmodighed. Det indebærer dage, hvor du sidder og dykker grundigt ned i forskellige data og tal. Det er en karrierevej for dig, som ikke har noget imod at sidde begravet i tal i timevis.

Det varierer meget, hvor meget kontakt du har med andre, når du arbejder med erhvervsøkonomi. Det kommer meget an på, hvor stor en virksomhed du arbejder i, og hvilke opgaver du helt præcis har ansvar for.