Sådan bliver en dag i vandet mere behagelig

Annoncør: Jægeren og Lystfiskeren

Hvis du gerne vil tilbringe en hel dag eller bare nogle timer i vandet, for eksempel ved at fiske eller stryge rejer, så er det vigtigt, at du er godt tilpas. Du skal forberede dig på det, så det ikke bliver ubehageligt i længden. Det gør du blandt andet med varmt tøj, godt fodtøj og et par åndbare waders.

Klæd dig godt i dine åndbare waders

Det siges, at der ikke er noget, der er dårligt vejr. Der er bare dårlig påklædning. Det må man sige også gælder, når du skal i vandet. Hvis ikke du bevidst går ud for at bade, så skal du jo helst være forholdsvis tør. Ellers vil du hurtigt komme til at fryse.

Sørg for at have passende tøj på, så det ikke bliver for koldt at stå ude i vandet i lang tid ad gangen.

Derudover er det også vigtigt, at du har åndbare waders på, så du heller ikke kommer til at få det alt for varmt. Det handler om balance. Du kan ikke selv gøre meget for at gøre waders åndbare, men du kan vælge at købe en åndbar waders, inden du går i vandet.

Husk også godt fodtøj

Din påklædning er altså alfa omega, når du vil have det godt i vandet. Det gælder faktisk også på dine fødder. Du skal nemlig have gode støvler, som kan lukke tæt om dine ben, så der ikke kommer vand ind.

Du kan selvfølgelig også tage gode vandtætte sokker på, som også kan være med til at holde vandet ude, så fødderne forbliver tørre og varme.

Endelig skal du også sørge for at have noget på fødderne, som hjælper dig til at stå godt og solidt plantet på bunden. Mange steder er der glatte sten og muslinger, som vil være lette at falde over uden ordentligt fodtøj.