Hygge med vennerne i haven

Annoncør: Johannes Fog

Nu hvor foråret så småt er på vej, begynder de fleste at længes efter endelig at kunne opholde sig ude i haven. Om det er efter skole med nogle venner, eller i weekenden med sine søskende, så er det altså bare hyggeligt at sidde udenfor og nyde solen, mens man snakker om alle de ting, der er sket i løbet af ugen.

Er du tvivl om, hvad der skal til for en ægte hyggelig, solrig dag i haven? Sådan set er det blot hinandens selskab, der tæller. Men der er nogle ting, der kunne gøre det endnu bedre.

Hyggelige møbler

Når man opholder sig i haven, er det altså essentielt med nogle møbler, man kan side godt og afslappende i. Det kunne eksempelvis være en havesofa, hvor der er plads til både dig og dine venner.

Det vigtigste i et møbel til haven, man skal kunne slappe af i, er, at de er rare at sidde i. Og det betyder puder og hynder og tæpper – listen er lang. Det skal være blødt og dejligt, og man skal kunne sidde der er i lang tid. Og hvem siger, der ikke også kan presses en lille eftermiddagslur i solen ind, når nu man har møblet til det?

Uendelige forfriskninger

I dag skal man næsten ikke rejse sig, før der er forfriskninger. Man kan nemlig få en smart genstand, der bruger jorden til at holde drikkelse koldt! Det kræver blot en skovl og denne “kølebrønd”, og en masse gode drikkevarer. Og sådan kan du sidde i mange timer.

Hyggelige spil

Selvfølgelig skal der også underholdning til. Det behøver ikke være mere end blot et spil kort eller noget UNO. Det vigtigste er samværet, og det er virkelig noget, vi alle savner efterhånden. Det handler om at værne om vores relationer, så vi kan have det godt og ikke føle os ensomme.