Hvornår bør man drikke champagne?

Annoncør: Ottosuenson

Champagne kan noget helt særligt, og er for de fleste stærkt knyttet til idéen om det eksklusive og om fejringer udover det sædvanlige. Mange er dog af den grund også forsigtige med, hvornår de lader sig give hen til de afrundede og velsmagende bobler. Vil du lære mere om, i hvilke tilfælde en god flaske champagne er på sin plads, kan du finde eksempler nedenfor.

I disse anledninger er en god flaske champagne på sin plads

Champagne kan noget særligt, og i særlige anledninger skal der helt særlige drikkevarer til. Tag for eksempel et kig på nedenstående liste, der opsummerer nogle af de gængse grund til at drikke denne skønne mousserende vintype:

  • Champagne går i særlig grad godt til desserter og til sød spise såsom kransekage. Særligt af den grund kommer det næppe som nogen overraskelse, at champagne har fået sit hovedsæde hos eksempelvis nytårsfejringer.
  • Større fester og begivenheder kalder ofte på mad og drikke udover det sædvanlige. Her tæller ikke mindst fejringer med karakter af ”once in a lifetime”, eksempelvis bryllup.
  • Også fejring af sportslige præstationer er forbundet med champagne.

Køb champagne online eller opsøg en af Otto Suensons tre butikker, der placerer sig rundt om i landet. Begge steder finder du god service og mulighed for at blive hjulpet og guidet til det helt rette køb til netop den anledning, du har udset dig.

Champagne er i topklasse, når det kommer til mousserende vine

Når noget hedder champagne, er det ikke bare enhver anden mousserende vin – i stedet er det en vin i en klasse for sig. Champagne er en region i Nordfrankrig, der har gode betingelser for at skabe skønne nuancer, hvorfor netop vine herfra har fået deres særlige status. Det skyldes ikke mindst et køligt klima, der sammen med en helt særlig jordbund skaber gode betingelser for druerne til netop denne type af vin.