Hvilken streamingtjeneste skal du vælge til dit hjem?

Annoncør: Gobredbaand

Det kan godt virke som en jungle at finde rundt i de mange forskellige streamingtjenester, der efterhånden findes. Som om der ikke var nok, kommer der hele tiden nye udgaver til, som alle sammen tilbyder noget lidt forskelligt. Hvordan skal man nogensinde kunne vælge? Det bliver forhåbentlig lidt nemmere for dig ved at læse denne artikel.

Du skal vælge efter det, I vil se

Selvom alle streamingtjenester i princippet tilbyder det samme, nemlig adgang til en masse film og serier, så er der alligevel forskel på dem. Mange af dem har nemlig nogle unikke rettigheder til visse titler. Nogle streamingtjenester fokuserer desuden mere på bestemte genrer end andre.

  • På Disney+ finder du indhold fra Disney og andre selskaber, som Disney ejer
  • På TV2 Play finder du TV2’s egne programmer og programmer, som de har rettigheder til
  • På Viaplay finder du meget dansk reality-TV

Derfor er det altså godt at gå efter det, I helst vil se.

Du skal sætte dig ind i indholdet

For at kunne vælge den rette streamingtjeneste er du altså nødt til at sætte dig ind i, hvilket indhold du kan få fra de forskellige udbydere. Ofte vil det være muligt at få en gratis prøveperiode, så du ser det, du vil for en periode.

På gobredbaand.dk finder du også en guide, som sammenligner de forskellige modeller for dig. Så kan du altså også læse dig til, hvad du får for dine penge. Se sammenligningen her.

Du kan også gå efter prisen

Da der er så mange forskellige valgmuligheder, vil der også være en del konkurrence på markedet. Det betyder, at der kan være stor forskel på prisen. Derfor kan det også være noget, du vælger at gå efter.

Der kan også være fordele ved at vælge en streamingtjeneste, der giver mulighed for at være flere brugere på samtidigt, især i en større husstand.