Hvorfor ikke vælge en moderne lås til hjemmet?

Er du privatperson og står med et akut behov for en moderne sikkerhedsløsning inden for aflåsning, kan du fryde dig ved, at du har flere muligheder end tidligere. For hvor markedet helt naturligt stadigvæk rummer de klassiske dørlåse i form af ovale cylindre, postkassecylindre og profilcylindre mv., er udendørs kodelåse ved at vinde indpas i talrige typer hjem landet over.

Leder du efter en låsesmed i Holbæk eller Frederikssund, der kan levere disse nye løsninger, skal du typisk ikke søge længe. Låsesmede har netop tilpasset deres udvalg i services ud fra de landvindinger, der i disse år gøres inden for professionel indbrudssikring af døre i hjemmet.

Du låser aldrig dig selv ude med en kodelås

Kodelåse er populære, da de tillader alle, der kender koden, at låse døren op. Panelet med knapper kan fx sidde på dørhåndtaget, og en klar fordel ved kodelåsene er, at du aldrig låser dig selv ude. Står du med en stor familie og ikke nok nøgler til både mand, kone og børn, gør kodelåsene det muligt for alle at lukke sig selv ind. Foruden denne primære funktioner er de forskellige låse naturligvis også bore- og dirkesikre, har spærresystem samt en høj slidstyrke.

Kortbaseret adgangskontrol er et alternativ

Måske er det lidt unormalt for små husholdninger, men en alternativ løsning er at installere adgangskontrol med kontaktfri kortidentifikation. Løsningen er velegnet, hvis du bor ude på en gård med landbrug, og du på den ene hånd vil give mange mennesker adgang til hjemmet, men på den anden ønsker at holde kontrol med, præcist hvem kan låse sig selv ind i hjemmet.

Kontakt en professionel låsesmed

Du kan få faglige input til, hvad der er rette løsning for din husstand, ved at tage fat i en låsesmed i dag. De sidder nemlig med indsigten i, hvordan låseløsninger matches med kunder.