Aktiviteter til en hyggelig regnvejrsdag

Regnvejrsdage er der nok af heroppe i det kolde nord. Man skulle næsten tro, at vi ville vide, hvad vi skulle stille op, når regnen pludselig begynder at falde og spolerer vores planer. Alligevel har regnen en evne til at lægge en dæmper på enhver dag, der ellers skulle have været så hyggelig.

Men der er masser af ting at lave, hvis du gerne vil have en god dag trods det dårlige vejr, hvis altså du er villig til at ændre i dine planer.

Lav noget lækkert

Når det regner, så er det rart at blive inde, hvor der trods alt er varmt. Hvis hele dagen alligevel skal tilbringes hjemme, så var det måske det perfekte tidspunkt at prøve kræfter med den cheesecake eller langtidsstegte lammekølle, der har prydes dit Pinterest-board så længe.

Spil på nettet

Har du brug for lidt spænding på denne grå dag, kunne du også gå på nettet og spille nogle af de mange gratis spil, der findes.

Har du en ekstra halvtredser på din konto, kunne du også gå på www.bedstebettingsider.dk og se, om det ikke kunne blive til lidt mere.

Ryd op og ud

Måske er dette den perfekte dag af dedikere til en ordentlig oprydning af dit hjem. Sådan noget kan nemlig nemt blive udsat lidt for længe.

Har du ekstra meget overskud, kunne du også vælge at gå dine skuffer og skabe igennem for at komme af med noget af det, der alligevel ikke bringer dig glæde og bare står og samler støv.

Leg i regnen

De fleste regnvejrsaktiviteter handler om at blive inde, så du ikke bliver våd, men nogle gange kan det faktisk også være befriende at gå ud og lege i regnen. Så kan du altid gå direkte ind og tage dig et dejligt varmt bad bagefter.

Spil ansvarligt – www.rofus.nu, Reklame. Min 18 år. Regler- og vilkår gælder