Leas en printer til din virksomhed og få en fleksibel løsning

Alle store og små virksomheder har brug for en printer. Der skal printes fakturaer i lange baner, mens også marketingsmateriale og tusind andre ting skal produceres og printes i en travl virksomhed.

Det stiller store krav til printeren i din virksomhed, og hvis du ikke har så meget styr på det med printere, kan det være svært at finde rundt i det store udvalg og nå frem til et produkt, som passer lige netop til behovene i din virksomhed.

Derfor kan du med fordel lease en printer som virksomhed i stedet for at købe, hvilket vil give mere fleksibilitet, da du ikke binder dig til printeren på lang sigt.

Hvilken printer skal du lease?

Der findes som sagt et bredt udvalg af forskellige printere med forskellige fordele og forskellige funktioner. Hvilken en, der passer til din virksomhed, afhænger helt af, hvilke behov du som har som virksomhed i forbindelse med print.

Der kan først og fremmest skelnes mellem blækprintere og laserprintere. Her egner en blækprinter sig rigtig godt til udskrift af billeder, hvorfor det vil være det rette valg for dig, der skal printe mange sider med billeder til eksempelvis marketingsmateriale.

Hvis dit primære behov i stedet er mange sider med ren tekst, egner en laserprinter sig bedre til din virksomhed. Og hvis du både har behov for at printe store mængder tekst og mange billeder, er der heldigvis også mulighed for at lease en multifunktionsprinter.

Men det gode ved at lease en printer frem for at købe den er, at du kan skifte printeren ud, hvis der pludselig opstår et andet behov i din virksomhed. Derfor er det også billigere at lease end at købe, da du med leasing kan afprøve nogle forskellige modeller, inden du beslutter dig for, hvilken printer der passer bedst til din virksomhed og dine printerbehov.