Læs en god bog, når du ikke ved, hvad du skal give dig til

Det kan være svært helt at få tiden til at gå. Måske arbejder du hjemmefra, eller også har du en del fritid, du ikke helt ved, hvordan du skal få brugt. Så kan det være, det er på tide man skal prøve nye ting af og få udvidet sin horisont.

Med en god bog kan man lynhurtigt få brugt mange timer, især hvis det lykkes dig at finde en, der virkelig fanger dig. Det kan du både gøre udenfor, hvis vejret er til det, eller indenfor på dage, hvor det ikke ligefrem er solen, der skinner mest. Og så er det dejligt let at have med omkring, uanset om du helst vil sidde med en fysisk bog, hvor du kan bladre på siderne, eller om du hellere vil læse på en tablet eller på telefonen, så det ikke fylder ekstra i tasken.

Andre gode idéer til tidsfordriv

Der er mange andre ting, man kan fylde sin hverdag med. Det kan være, du vil blive bedre til at gå længere ture med hunden. Det kan også være, du hellere vil bruge tid på freespins, så du kan få lidt sjov ud af at spille online, hvis vejret ikke ligefrem tillader, at du bevæger dig udenfor.

Hvis du sidder sammen med familien, kan det være, I skal ind og have fundet alle brætspillene frem. Hvad enten det er Ludo, der bliver fundet, eller om I hellere vil sidde med et puslespil og nørkle, så kan der lynhurtigt gå mange timer med det. Det er både hyggeligt og kan skabe lidt sjov konkurrence rundt om bordet – og når man sidder sammen, bliver det lynhurtigt oplagt at snakke sammen om, hvad man har fået de sidste par dage til at gå med, eller om der er noget, man gerne vil fortælle.

Spil ansvarligt – www.rofus.nu, Reklame. Min 18 år. Regler- og vilkår gælder