Effektivisér dine arbejdsmetoder

Har du nogensinde overvejet, om du arbejder effektivt? Du har måske kørt med de samme rutiner i årevis. Nogle af dem ved du godt er dårlige vaner, mens andre ting altid har fungeret godt for dig. Så er det vigtigt at huske det gode og arbejde med det mindre gode, så det hele kan blive mere effektivt og i sidste ende give dig en større glæde ved dit arbejde.

Et af nøgleordene til dette er pauser. Mange tænker ikke pauser ind i arbejdsdagen som en aktiv del – det er netop et afbræk fra alle opgaverne. Men pauserne er enormt vigtige, for uden dem er der ikke en chance for, at du kan arbejde koncentreret i mange timer.

En pause kan bestå af mange ting. Det kan være, du har frugt i overskud, og så kan en energibombe af en smoothie virkelig være det kick, der holder dig kørende resten af dagen, men det kan også være du hellere vil gribes af den adrenalin der opstår ved et online spil. Find det nemt og enkelt på bonusvegas – så kan du bruge din 10 minutters pause på et spil på simbagames.

Læs op på koncentrationsmetoder

Der findes utallige studier og teorier, der alle fokuserer på koncentration og effektivt arbejde. Pomodorometoden er en af dem, hvor du netop husker på at give dig selv indlagte pauser og arbejde i intervaller, så du altid får mest muligt ud af det, du skal, og ikke spilder unødvendig tid på overspringshandlinger og udskydelser. Desuden er der nogle, der arbejder bedst med et sukkerkick og derfor har godt af at have en skål med rosiner stående. Andre, omvendt, kan slet ikke holde sig kørende og bliver næsten drænet af sukker. Så kan det i stedet handle om at gå en tur udenfor og få set lidt andre omgivelser, før man fortsætter arbejdet. Det handler om at kende sig selv.


Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder