Mangler du idéer til hvordan weekenden skal bruges? Se med her

Har du ingen planer i weekenden? Der er heldigvis mange gode måder, man kan få tiden til at gå på.

Hvis det regner udenfor, kan det være temmelig svært at tage sig sammen til rigtig at få noget gjort, men derfor er der mange sjove ting, man kan foretage sig. Hvis man er sammen med familien, kan det være, man skal åbne skabet med brætspil, så man sammen kan få brugt et par timer der. Det giver både noget for fællesskabet og relationen, og så gør det, at du lynhurtigt slipper af med følelsen af kedsomhed.

Hvis du sidder alene, kan det være, du kunne tænke dig en enkelt omgang på et online casino. Spil nu og se, om du har held i det. Det kan være en sjov lille tilføjelse i en weekend uden de store planer.

Få det bedste ud af trist vejr

I efterårs- og vinterhalvåret sker det ret ofte, at det øser ned, og så gider man sjældent bevæge sig udenfor for at få frisk luft. Men i virkeligheden kan det være, det handler om at gøre det til en fest. Hvis du har børn kan du tage dem med ud og hoppe i vandpytter eller I kan gå en tur i skoven, hvor der kommer til at dufte grønt og af regn, mens kun enkelte, tunge dråber slipper gennem alle bladene.

Det kan også være, du tænker, at du hellere må få løbet en tur. Nogle gange kan det være helt behageligt at løbe i let regn, så længe det er vindstille, for så holder man kropstemperaturen rimeligt nede, og man mærker ikke nødvendigvis at man bliver lidt varm af turen. Og når man så kommer hjem og får et bad føles det hele bare dobbelt så skønt, især når man kan sætte sig ind under et tæppe bagefter.

Minimum 18 år – StopSpillet: 70 22 28 25 – ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt