Har du svært at visualisere dit nye køkken? Sådan hjælper AUBO dig

At ville sætte det gamle køkken eller bad i stand virker på overfladen ikke som en svær opgave at forholde sig til. Men når du begynder både at skulle sætte en konkret pris på køkkenet og vælge mellem talrige modeller inden for fx låger, bordplader, håndvaske og fliser, fremstår det hurtigt som en kompliceret opgave. Står du alene med projektet, bliver det ofte håbløst.

Heldigvis kan du finde køkkenkonsulenter hos fx AUBO Køkken & Bad. For du finder alt, hvad du skal bruge hos AUBO – køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser samt kompetente rådgivere sidder virksomheden inde med. Her får du hjælpen, der gør forskellen.

Få indretningsforslag af køkkenkonsulent

Når du henter hjælp fra en konsulent hos en køkkenvirksomhed, følger hele forløbet op til montering et meget simpelt forløb. Konsulenter fx vil blive afklaret med budget, hvordan det renoverede rum skal finansieres, og hvilke forventninger du har. Herefter følger typisk, at du får indretningsforslag tilrettelagt ud fra, hvad der kan lade sig gøre i forhold til virksomhedens produktprogram. Føler konsulenten sig sikker, får du måske en farvetegning eller 3D-tegning.

Fra ordrebekræftelse til montører/monteringsvejledning

Synes du om designet, får du de endelige tegninger leveret sammen med en ordrebekræftelse og aftaler den ønskede leveringsdag. Herefter kommer levering af materialerne, hvor du kan gøre dig selv en tjeneste ved at lægge plads til rådighed, materialerne kan ligge på. Senere kommer erfarne montører og sætter dit nye køkken eller bad op for dig. Hvis du vælger at spare penge ved at lave montering selv, kan du bruge den inkluderede monteringsvejledning.

Inddrag AUBO i dine planer for nyt køkken

Vælger du at inddrage en virksomhed som AUBO i dine planer om at lave nyt køkken eller bad, er du sikret en professionel sparringspartner med en ekstremt overskuelig arbejdsgang.

Tema, materialer, designs på greb osv. – alt hjælper de med.