Kom dine naboer i forkøbet og planlæg din sommerferie allerede nu

Får vinterkulden også dig til at tænke tilbage på den varme sommer? Du sidder i din stue med et tæppe og fryser om tæerne, mens du forestiller dig den flotte sandstrand og den varme sol på din solbrændte hud. Man får det helt rart i kroppen af at tænke tilbage på sommeren. Kan du heller ikke vente til næste sommer? Så kom i gang med planlægningen allerede nu! Her får du nogle ideer til dine næste sommerferieplaner, der er familie-, sommer-, og corona-venlige.

Tag på campingferie i Danmark

Det er ikke sikkert, vi har mulighed for at rejse ud af landet til sommer. Derfor er det en god ide at lave planer her i Danmark. Heldigvis er Danmark et smukt land, hvor der er tonsvis af oplevelser for hele familien.

En ide er at tage på campingferie. Det kræver ikke meget andet udstyr end et telt eller to og måske et trangia sæt. Det smarte ved en campingferie er, at man kan tage næsten lige derhen, hvor man har lyst. Og skal det være lidt sjovere og federe, så tag til Jambo Feriepark og oplev femstjernet camping til enhver smag.

Besøg venner og familie

Hvis I gerne vil ud at se nogle andre byer, kan I med fordel tage en tur ud at besøge de familiemedlemmer eller de venner, I ikke ser så tit. Overnat en nat eller to hos dem eller sov på hotel. På den måde kan I få set de forskellige byer rundt i Danmark og samtidig få sagt god sommer til jeres bekendte rundt omkring i landet.

I kan også invitere noget familie i sommerhus. Lej et sommerhus sammen, og tilbring sommertiden ved vandet og med dem, I elsker. Det er en god måde at koble lidt af, inden hverdagens strabadser begynder for alvor igen.