Hvad skal du pakke til din vandreferie?

Tiden er efterhånden kommet til, at man går og glæder sig til sommerferien. Det er koldt i Danmark lige nu, og hvor ville man da bare gerne have noget sol og varme. Men der går lige noget tid, inden det bliver sommerferie. Heldigvis betyder det, at der er rigelig tid at bruge på at glæde sig og planlægge. Som det ser ud lige nu med Corona-krisen, er det ikke sikkert, vi kan få lov til at rejse ud i verden til sommer. Men uanset hvad findes der en masse vandredestinationer -både i Danmark og i udlandet. Men hvad skal man have med, når man skal på vandreferie?

Pas på dine fødder

Man kommer ikke langt på en vandreferie uden et par vandrestøvler. Et par gode vandrestøvler skal give din fod støtte, når du bevæger dig gennem terrænet. Og de skal helst kunne passe på dine fødder uanset hvilket underlag, du går på. Til dine vandrestøvler bør du også anskaffe dig nogle gode vandresokker. Hvis du finder de rigtige sokker, vil din fod være i stand til at ånde, og du kan undgå at få vabler.

Pak let og funktionelt

Når du skal vandre fra sted til sted, skal du sørge for, din bagage ikke er alt for tung. Pak kun lige det, du har brug for.

En god ting at have med er et mikrofiberhåndklæde, der med sin lave vægt og hurtige tørreevne er en perfekt tilføjelse til vandretasken.

Sørg også for at have en multikniv eller en lommekniv med, så du kan takle udfordringer på vejen eller smøre et stykke brød, når du er på farten. For at kunne spise bør du også have noget med du kan spise i og med. Og til det behøver du også ild og eventuelt et Trangia-sæt, så du kan lave dine måltider let og praktisk.