Find den rigtige pære uden hjælp fra mor og far

Når du flytter hjemmefra, er der virkelig mange ting, du skal lære. Du har sikkert taget mange ting som en selvfølge førhen. Støvsugerposen har mor altid skiftet, og far har sat cykelkæden på, når den faldt af. Når du flytter hjemmefra, skal du til at stå på egne ben, og det gælder også, når du skal skifte pærerne i dine lamper.

Gør det nemt for dig selv

Medmindre du er supergod til fysik, eller du har læst en elektrikeruddannelse, ved du sikkert ikke vildt meget om watt, lumen, led og ampere. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvad du har brug for, når du står i butikken. Der er heldigvis hjælp forude. Lyskilderdirekte har nemlig lavet en produktguide, hvor du svarer på nogle forskellige spørgsmål for at finde frem til den rigtige pære for dig. På den måde kan du gøre det helt uden hjælp fra mor og far, og du slipper tilmed for at skulle forklare en mand i byggemarkedet, hvad det er, du leder efter.

Gå efter LED lys

Det er som hovedregel en god ide at gå efter LED belysning. Den største fordel ved LED lys er, at strømforbruget er lavt. Det er en stor fordel, hvis du lever på SU, og gerne vil spare lidt på elregningen. Du kan faktisk spare mellem 50-90% ved at skifte dine traditionelle pærer ud med LED pærer. Hvis du har lyset meget tændt, løber det altså op i mange penge på et år.

Lyskilderdirekte har mange forskellige former for LED belysning, og du kan endda læse, hvilke LED pærer, du kan købe, når du skal udskifte dine gamle halogenpærer, glødepærer eller sparepærer.

LED belysning har en lang levetid, hvilket igen er godt for din SU-pengepung. Så slipper du nemlig for at købe pærer igen lige foreløbigt.