Gør det bedste for din hund og arranger en unik foderplan

Vil du gerne gøre noget godt for din hund og holde den sund, rask og glad? Vælg et hundemad abonnement og få en glad hund, der altid har logrende hale. Læs herunder hvorfor og hvad du får med et abonnement.

Vælg et hundemad abonnement, som er godt for lige præcis din hund

Det kan være svært at finde noget godt foder til sin hund, og det kan måske være besværligt at skulle køre rundt efter det. Der findes en fantastisk løsning til dette problem, som både dig og din hund bliver glade for. Når du får et abonnement på hundemad, kan du beskrive din hund, hvorefter en foderplan bliver skræddersyet til din hund. Foder som er rigt på næring, som er velbalanceret, og som har smag, som din hund vil elske. Foderet bliver leveret lige efter dit behov, og du kan altid ændre, udskyde eller opsige din ordre.

Hvad får du, når du vælger et hundemad abonnement?

Når din hunds foderplan bliver lavet, anvendes der kun naturlige kvalitetsråvarer. Kunstige farve- eller smagsstoffer eller konserveringsmidler og kunstige tilsætningsstoffer bliver ikke anvendt. Du får kun foder, der er sundt for din hund, og som oven i købet også smager godt. Alle hunde er unikke, og de har derfor ikke de samme behov. Det kan være, at din hund har problemer med pelsen, så der skal være mere fokus på den? Du kan få sammensat de helt rigtige proteiner, vitaminer og fibre til din hund, så den holder sig sund, rask og flot.

Derudover sikrer dit abonnement, at din hund ikke får for meget at spise og bliver overvægtig, og du får den rigtige mængde foder til din hund.

Gå aldrig nogensinde på kompromis med din hunds velvære og sundhed – din hund fortjener intet mindre en det absolut bedste.