Behandl dine tekstiler ordenligt – send dem på renseri

Har du et bryllup, en konfirmation eller lignende i kalenderen, og har du ikke lige haft tid til at få renset din kjole eller dit jakkesæt, så send det til renseri, hvor det bliver gjort nemt, hurtigt og professionelt. Det eneste du skal gøre, er at aflevere og hente dit tøj på renseriet, så bliver resten gjort for dig, mens du ordner andre ting. Læs med her, hvor du blandt andet finder information om, hvad du bør sende på renseri.

Derfor bør du gøre brug af dit lokale renseri

Uanset hvor du bor, findes der næsten altid et renseri i nærheden. Hvis du bor i Randers, kan du for eksempel bruge renseri Randers. Uanset hvad du skal have renset, er der et renseri, der kan hjælpe dig. De fleste gør brug af renseri, når de skal have for eksempel en brudekjole, et jakkesæt, tæpper, sengetøj, slips, frakker og andet. Tit oplever folk, at deres ting har fået helt nyt liv og farve, når de får det hjem igen. Mange oplever at for eksempel skjorter kan komme til at se triste og kedelige ud og miste deres pasform. Dette sker ikke, hvis du sender skjorten på renseri, så hvis du har en yndlingsskjorte, som eventuelt er lidt dyr, bør du overveje at sende den til rens.

Dog kan du tit vaske mange ting derhjemme i din vaskemaskine på specielle vaskeprogrammer.

Hvad bør du sende på renseri?

Der er ting som viskose, polyamid, genstande med plissering, slips, blazere med skulderpuder, ruskind og ikke-vaskbart læder, som vurderes nødvendige at få renset på renseri.

I hvert stykke tekstil er der typisk en vaskeanvisning, som viser, hvordan du skal behandle det. Det er vigtigt, at du gør det rigtigt, ellers kan du risikere at ødelægge dine ting. Hvis du vil være på den sikre side, så send det på renseri.