Styrk din karriere med en MBA

Ønsker du tage din karriere til nye højder? Så kan det være, at du skal overveje at tage en MBA-uddannelse, så du kan styrke dit CV og dine kompetencer på jagten mod succes. I de nedenstående afsnit vil der blive redegjort for de forskellige MBA-uddannelser, så du kan danne dig et overblik over, hvad der kunne være relevant for dig og din karriere. Find en guide til valg af MBA her. Her kan du finde alt om MBA!

Hvilke retninger kan jeg gå?

MBA er en forkortelse for Master of Business and Administration. MBA-uddannelsen vil klæde dig på til at tage et spring i din karriere. Inden for MBA vil du blive præsenteret for de nyeste teorier, metoder og værktøjer, som er relevante i forhold til strategi, innovation og ledelse.

En MBA-uddannelse er relevant for dig, der har ledelseserfaring, men stadig ønsker at få noget mere ud af tilværelsen. Størstedelen af dem som tager en MBA-uddannelse er mellemledere, som ønsker at opnå et større forståelse for den teoretiske og praktiske viden, som er tilstede i toppen af en organisation.

Det er også muligt at tage en EMBA-uddannelse. Denne uddannelse er relevant for lederen på højeste niveau, som ønsker at udvikle sine egne kompetencer. Dette er relevant, hvis du ønsker at få endnu mere ud af din stilling i organisationen. Den primære forskel på MBA og EMBA er, at EMBA’s undervisning omhandler de udfordringer, der forekommer i toppen af en organisation.

Gør dig selv mere attraktiv

Hvis du vælger en af disse ovenstående uddannelser, kan du være medvirkende til at gøre dig selv vigtigere for din respektive organisation eller virksomhed. Du kan ligeledes være med til at gøre dig selv mere attraktiv på arbejdsmarkedet, hvis du ønsker at gå nye veje med din karriere. Det er helt op til dig, hvad du ønsker at gøre med en MBA- eller EMBA-uddannelse!