Barnets bog – et godt minde til dig og dit barn

Barnets bog er en ny måde at ajourføre din dreng ellers piges barndom. Måske har du egentlig selv haft i tankerne, at du gerne vil lave en bog, dit barn kan tage frem, når det bliver ældre, for at kigge i det og se, hvad der er sket måned for måned eller år for år. Men dét projekt kan hurtigt blive lidt uoverskueligt. Derfor er Barnets Bog den perfekte løsning. Her er alle skabelonerne – du skal bare fylde ud, så den bliver helt personlig.

Forskellige designs og til alle familiekonstellationer

Der findes efterhånden mange forskellige familiekonstellationer. Barnets bog er skrevet, så den kan bruges af alle typer forældre, uanset om I er et par, du er enlig, eller I er i et forhold, der ikke ligner de fleste andre. Der er forskellige designs på bøgerne, så du kan være med til at vælge den, du synes, passer bedst til dit barn. Indholdet er det samme i alle bøgerne, så det er kun det grafiske udtryk, du vil opleve, ændrer sig.

Bogen behøver ikke blive købt af forældrene. Det er den perfekte første fødselsdagsgave eller dåbsgave, og med de mange fleksible muligheder for at udfylde bogen, giver du forældrene perfekt grundlag for at få skrevet alle de vigtige tal og mærkedage ned, ligesom gode oplevelser og spændende dage kan noteres.

Der er desuden lavet en speciel udgave af barnets bog, der henvender sig til tvillinger. Hver tvilling får naturligvis sin egen bog, men der vil være tilpassede sider, hvor begge børn indgår, så man kan se, at der er to jævnaldrende, der er vokset op sammen.

Detaljeorienteret og lækker grafik

Barnets bog er lavet til børn. Det er først og fremmest barnet og ikke forældrene, der er i fokus, og derfor er det da også pastelfarver eller en dybblå baggrund, der dominerer, ligesom tøjdyr og søde kæledyr udgør mange af illustrationerne i bogen. Materialet er soft-touch, så bogen er dejlig at røre ved, både for forældrene og barnet, der formentlig også nysgerrigt vil være med til at udfylde i bogen – specielt når det bliver en smule ældre og forstår, hvad det er, det hele handler om. Materialet er desuden smuds- og vandafvisende, så selv et par fedtede barnefingre udgør ikke nogen risiko for, om bogen kan holde i mange år. Det er et rigtig godt alternativ til et ringbing med billeder og beskrivelser år for år. Alle siderne er desuden svanemærkede og fremstillet i Danmark, så det er din sikring for, at kvaliteten er tiptop.

Ud over diverse forskellige tekstfelter til at skrive om barnets udvikling og oplevelser, er der også rig plads til, at der kan indsættes billeder. Det er med til at personliggøre bogen, og det gør det nemmere at huske tilbage på de specifikke episoder, man omtaler i bogen. Til gengæld er det vigtigt at bide mærke i, at der trods plads til billeder ikke er specifikke områder, de skal sættes ind i, så det ikke ser tomt ud, hvis der mangler billeder.