Gosh – miljøvenlig make up

Klimaet fylder mere og mere i vores måde at leve på. Der bliver taget mange flere midler i brug for at stoppe belastningen af klimaet, og det er noget, som har påvirket mange brancher i deres fremstilling af produkter. En af de brands som blandt andet har gjort en aktiv indsats for at skåne miljøet er Gosh Copenhagen. Du kan finde miljøvenlige produkter fra dette brand lige her: https://goshcopenhagen.dk/

Styrk din selvtillid med make up

Make up fra Gosh Copenhagen kan være medvirkende til at styrke din selvtillid. Der er en fantastisk følelse at se resultatet, når du har brugt tid på gøre noget ved dig selv. Det kan være, at du skal have taget et vigtigt billede, eller det kan være, at du skal med veninderne i byen? Uanset hvad er det en god måde at få sig selv i det rigtige humør, så du ved, at du stråler!

Så gør det heller ikke noget, at du kan gøre det med produkter, som tilgodeser miljøet. Flere og flere brands, som eksempelvis Gosh Copenhagen, er begyndt at tænke miljø ind i ligningen, når der skal fremstilles produkter. Det betyder, at de forskellige brands kan opnå forskellige certificeringer, som betyder, at de har miljø og klima i baghovedet i forbindelse med fremstillingen af make up produkter.

En af de største klimasyndere er plastik. Især plastik i havene. Gosh Copenhagen gør en aktiv indsats for at undgå plastik i verdenshavene, som betyder, at de fremstiller produkter, hvor emballagen er genbrugsmaterialer. Du kan kende disse produkter på deres OWP logo.

Andre anmærkninger og certificeringer

Der findes også andre anmærkninger inden for make up branchen. Der findes eksempelvis en certificering, som viser, hvorvidt et produkt er allergivenligt. Denne certificering er vigtig at holde øje med, hvis du lider af nogle former for allergi. Det skaber den nødvendige tryghed, når du skal bruge det respektive produkt.