Tips til dig, der gerne vil gøre haven lidt pænere

Haven er et sted mange bruger meget af deres tid – især i sommermånederne. Det kan derfor være en god ide at sørge for, at det ser ordenligt ud. I løbet af vinteren og foråret har man måske lidt ”glemt” haven, og dermed også undladet at passe den. dette kan gøre, at det virker som et kæmpe projekt, når man om sommeren skal klargøre den. det behøver det dog ikke være. Måske du har et irriterende træ eller noget, som skal fældes? Her er det en god ide med stubfræsning og rodfræsning, så der ikke står en grim træstub i haven bagefter. Få hjælp af Trae-teknik.dk til opgaven i bl.a. Horsens, Randers, Silkeborg, Skanderborg og Aarhus.

Ryd op og plant nye planter

En god start når du skal gøre haven pænere er helt simpelt at ”rydde den op”. Her kan du flytte alle de ting, der måske ikke hører til i haven, og få dem sat væk. Bagefter kan du slå græsset, så det igen ser pænt og nyklippet ud. Når din have først ser fin ud igen, kan du begynde og plante nye planter, så det ser endnu bedre ud. Det kunne være nogle nye bede med blomster, eller måske et lille nyt æbletræ. Uanset hvad du planter, vil det helt sikkert give haven lidt liv igen.

Lav en køkkenhave

Hvis du gerne vil gøre din have endnu mere spændende, kan du lave en køkkenhave. Det kan enten var et afgrænset stykke af haven, eller bare i form af et drivhus. Her kan du plante alverdens ting. måske du gerne vil plante agurk og tomat, så du kan lave en salat med ting fra haven? Du kan også plante ting som bær og så videre i nogle bede. Her kan i om sommeren gå ud og plukke bær sammen hele familien. Det synes de sikkert også er hyggeligt og rigtigt lækkert.