Sådan kommer du i efterårsstemning

En ny årstid er lig med nyt vejrskifte og temperaturer. Efteråret giver dig lyst til at sætte dig med et varmt tæppe og læse en god bog. Sommetider kan det være svært at komme i efterårsstemning efter en lang varm sommer. Du kan derfor læse mere her.

Tips

  1. Find den varme bløde sweater frem.
  2. Gå en tur i skoven og se de farverige blade.
  3. Lav en hjemmedag med hygge fra morgen til aften.
  4. Kage er altid en sikker vinder, så slå dig løs i køkkenet.
  5. Spil forskellige brætspil.
  6. Find en god bog frem og giv dig tid til fordybelse.

Bring efteråret indenfor

Mange boliger har et drivhus, som ofte kun benyttes om sommeren til at plante planter. Udnyt muligheden for at få flere kvadratmeter, som du kan bruge året rundt ved at indrette det med fliser eller trægulv. Herefter kan du indrette drivhuset med nogle bambushavestole eller en bænk. Ydermere kan du købe krukker, hvor der kan plantes planter.

Om aftenen kan du tænde for en lyskæde, som kan hænge og pynte fint. Hvis lyskæden mangler batterier, kan du købe billige batterier, da de færreste har lyst til at bruge penge på dyre batterier – billige batterier bliver din nye ven.

Gå på jagt i dit nabolag efter kastanjer og tag dem med hjem. Køb farvet snor og tændstikker, og slå dig løs med at lave små kastanjedyr – kun fantasien sætter grænser. Herefter kan du stille dem frem i vindueskarmen eller på bordet.

Hvis du ikke har lyst til at lave kastanjedyr alene, kan du eventuelt invitere en veninde eller familie over. Her kan I sidde og være kreative sammen samtidig med, at I drikker en kop varm te eller kaffe.